≫ 

Recept za aromatične posne lepinje, mekane kao pamuk: Ovako ih prave na Siciliji

 ≫ 

Spolja su hrskave, a iznutra vazdušaste i odlično se slažu i uz slatke i uz slane namaze

Komentari

  • Jeca

    8. mart 2022. | 17:28

    Focaccia. Super. Ne mora beli luk. Ja ga volim, ali pravim cesce tako sto stavim sveze zacinske biljke: majoran,bazilikum, origano, ruzmarin i jos neke po zelji, tako sto maslinovo ulje zagrejem i sve to u ulje stavim , te malo odsoji i 5 pre nego je focaccia pecena cetkicom nanesem to ulje sa zacinima i vratim u rernu. Kad je pecena pospem je morskom solju. Inace pre pecenja prstima napravim udubljenja u koje stavim cherry paradajz . Ako sve to necu , onda je pravim sa ruzmarinom samo. Jednostavno po zelji, ali uvek gore uljem se premaze i so. Pozdrav

    Podelite komentar