Video: Degustacija pečenja: Keti i Bodža isprobavaju tri vrste pečenja pred praznike
Ovih dana malo ko ne uživa u nekoj vrsti mesnih obroka. Ipak, pečenje ima posebno mesto na trpezi pravih gurmana.
Imali smo zadatak da ocenimo prasetinu, jagnjetinu i jaretinu. Kako odabrati pobednika? Jako teško!
Ipak, iz našeg ugla, ovog puta je pobedila jaretina u mleku.
Osim što smo ocenjivali ova tri gurmanluka, dotakli smo se i saveta koje su nama dali stručnjaci za ražanj, a kako je sve izgledalo, ko je odoleo, a ko ne, pogledajte u videu iznad teksta.
A da li vi imate koji savet za savršeno pečenje?
Video: Kako odabrati meso za roštilj
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Ona ne ćuti: Emilija Stanojević je trpela strašno nasilje od muža, sve dok ga ćerka nije prijavila
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Drmbla
Najbolje je pragnje 😀
Podelite komentar
old lady
Prasetina uvek i u svako doba.... jagnjetina i jaretina samo dok je vruce...
Podelite komentar
sumadinac
Nista bez svinje...nema tice do prasice.
Podelite komentar