Video: Degustacija pečenja: Keti i Bodža isprobavaju tri vrste pečenja pred praznike
Ovih dana malo ko ne uživa u nekoj vrsti mesnih obroka. Ipak, pečenje ima posebno mesto na trpezi pravih gurmana.
Imali smo zadatak da ocenimo prasetinu, jagnjetinu i jaretinu. Kako odabrati pobednika? Jako teško!
Ipak, iz našeg ugla, ovog puta je pobedila jaretina u mleku.
Osim što smo ocenjivali ova tri gurmanluka, dotakli smo se i saveta koje su nama dali stručnjaci za ražanj, a kako je sve izgledalo, ko je odoleo, a ko ne, pogledajte u videu iznad teksta.
A da li vi imate koji savet za savršeno pečenje?
Video: Kako odabrati meso za roštilj
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Najtačniji horoskop za april Aleksandre Bjeljac
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Drmbla
Najbolje je pragnje 😀
Podelite komentar
old lady
Prasetina uvek i u svako doba.... jagnjetina i jaretina samo dok je vruce...
Podelite komentar
sumadinac
Nista bez svinje...nema tice do prasice.
Podelite komentar