Tema: Pečenje

Recept za glazirane butkice: Isprobajte neočekivan ukus sosa od jabukovog soka i sirćeta, sa šećerom i senfom

Srbi za jedan dan slave pojedu hrane dovoljno za celu nedelju: Nutricionista navodi šta koliko ima kalorija

Otkriven najstariji recept za hleb: Tajna je u tri sastojka i fermentaciji

Ideja za nedeljni ručak: Špikovan svinjski but sa aromatizovanim krompirom

Podvarak sa ostacima pečenja: Iskoristite preostalo meso uz ovaj recept

Ovih 7 jela bi trebalo da se nađe na vašoj božićnoj trpezi

Ideje za ručak: Butkica sa krompirom, obrok za porodični dan

Šta sve možemo sa testom za palačinke: Spremite đakonije za pamćenje

Prasetina, jagnjetina ili jaretina? Kako da odaberete najbolje

Recept koji je razbesneo Fejsbuk i Italijane: Neskuvane špagete pečene u rerni

Kako da pripremite pečenje u rerni: Ovako ispečena prasetina parira onoj sa ražnja

Kako skuvati kukuruz? Sve što treba da znate za pripremu najukusnijeg šećerca

Hrskava korica i da se lepi za prste: Otkrivamo kako se pravi najukusnije pečenje

Izbegnite ove greške i napravićete savršeno hrskav prženi tofu baš svaki put

Da li ste se ikada zapitali zašto je 180°C neophodna temperatura za pečenje u rerni?

Gurmanska prasetina zalivena pivom po receptu Marka Živića

Koje meso je najbolje da pečete, koje da kuvate, a koje je idealno za prženje (FOTO)

Ovo je najjeftinije i najbolje ulje za pohovanje hrane