Recept za pljeskavice kao iz restorana: Jedan sastojak je posebno važan
Mnogima je ovo jelo koje se pravi od mlevenog mesa jedan od omiljenih obroka
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Pera
Nikad oni u restoranu ne mogu napraviti ono sto ja napravim kod kuće. To je pod jedan . Pod dva zavisi koliko si gladan pa ti takve budu i pljeskavice i ćevapi.
Veka
Luk se pomesa sa mesom pre pecenja. Ide i junece i svinjsko. Raspadaju se ako je samo junece. Umesto svinjskog moze ovcije.
Febo
Kao prvo za pljeskavice ide junece meso