Recept za pljeskavice kao iz restorana: Jedan sastojak je posebno važan

Mnogima je ovo jelo koje se pravi od mlevenog mesa jedan od omiljenih obroka

Komentari

  • Pera

    16. maj 2022. | 16:29

    Nikad oni u restoranu ne mogu napraviti ono sto ja napravim kod kuće. To je pod jedan . Pod dva zavisi koliko si gladan pa ti takve budu i pljeskavice i ćevapi.

    Podelite komentar

  • Veka

    12. maj 2022. | 16:33

    Luk se pomesa sa mesom pre pecenja. Ide i junece i svinjsko. Raspadaju se ako je samo junece. Umesto svinjskog moze ovcije.

    Podelite komentar

  • Febo

    12. maj 2022. | 13:37

    Kao prvo za pljeskavice ide junece meso

    Podelite komentar

  • SRB🇷🇸

    12. maj 2022. | 13:02

    Lici na Cuvte

    Podelite komentar

    • 12. maj 2022. | 22:03

      Biljana

      @SRB🇷🇸

      Prvo se juneći čerek samelje na krupnu šajbmu posoli i ostavi da ostoji. Ponovo se samelje na sitmu šajbnu premesi uz dodal sloli bibera i paprike ko voli može i tucana. Oblkuje u ćevspe ili pljeskavoce u koje se pre pečenja dodsje sekani crmi lul ili pravimo leskovačke uštipke uz dodak seckane slanine i kačkavalj tucane paprike i beli luk.

      Podelite komentar