Nikad oni u restoranu ne mogu napraviti ono sto ja napravim kod kuće. To je pod jedan .
Pod dva zavisi koliko si gladan pa ti takve budu i pljeskavice i ćevapi.
Prvo se juneći čerek samelje na krupnu šajbmu posoli i ostavi da ostoji. Ponovo se samelje na sitmu šajbnu premesi uz dodal sloli bibera i paprike ko voli može i tucana. Oblkuje u ćevspe ili pljeskavoce u koje se pre pečenja dodsje sekani crmi lul ili pravimo leskovačke uštipke uz dodak seckane slanine i kačkavalj tucane paprike i beli luk.
Pera
Nikad oni u restoranu ne mogu napraviti ono sto ja napravim kod kuće. To je pod jedan . Pod dva zavisi koliko si gladan pa ti takve budu i pljeskavice i ćevapi.
Podelite komentar
Veka
Luk se pomesa sa mesom pre pecenja. Ide i junece i svinjsko. Raspadaju se ako je samo junece. Umesto svinjskog moze ovcije.
Podelite komentar
Febo
Kao prvo za pljeskavice ide junece meso
Podelite komentar
SRB🇷🇸
Lici na Cuvte
Podelite komentar
Biljana
@SRB🇷🇸
Prvo se juneći čerek samelje na krupnu šajbmu posoli i ostavi da ostoji. Ponovo se samelje na sitmu šajbnu premesi uz dodal sloli bibera i paprike ko voli može i tucana. Oblkuje u ćevspe ili pljeskavoce u koje se pre pečenja dodsje sekani crmi lul ili pravimo leskovačke uštipke uz dodak seckane slanine i kačkavalj tucane paprike i beli luk.
Podelite komentar