• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da slana torta bude ukusna i laka, a ukus široko - samo vam treba Neoplanta stišnjena!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Keti D Kuk je pripremila sjajno jelo za samo dvadesetak minuta, ali to nije mogla da uradi bez Stišnjene šunke iz Neoplante

  • 2

Stigli su topli dani, dani u kojim niko ne želi da komplikuje sa kuvanjem, visokim temperaturama i nekim mnogo zahtevnim jelima. Na svu sreću, ako ste ostali bez ideje, u pomoć skaču Neoplanta i Keti D Kuk, savršeni spoj za brzu klopu. Pred vama je Neoplantina slana torta, za koju vam ne treba više od 20 minuta, ali vam treba jedan savršeni i neizostavni sastojak.

Glavna zvezda današnjeg jela upravo i stiže iz Neoplante, a to je Stišnjena šunka od 350 grama. Osim što je ovo pakovanje krajnje praktično, jer ga možete poneti sa sobom i uvek ga imati pri rucu u frižideru, prednosti Neoplantine stišnjene šunke su u tome što ona ne sadrži gluten, ima samo do dva posto masti i niskokalorična je. Važno je i napomenuti i da ne sadrži dodatne boje. A ukus? Široko!

Da bi pokazala koliko je ovo jelo jednostavno, Keti je odlučila da kuhinju zameni prirodom, kao što možete i videti u videu na početku teksta, u kojem vas čeka i recept za ovo sjajno jelo. I ne zaboravite, pravi ukus našoj slanoj torti daje samo Neoplantina stišnjena šunka..

U videu na početku teksta pogledajte proces pripreme i recept za Neoplanta slanu tortu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Mitar

    31. maj 2022. | 14:26

    Keti je slatkiš.

    Podelite komentar

  • Zvele

    31. maj 2022. | 15:38

    Ma Keti je ko bonbona...

    Podelite komentar