≫ 

Ideja za ručak: "Bumbar", delikates od jagnjećih iznutrica

 ≫ 

Veoma brzo, jednostavno i ukusno starinsko jelo poreklom iz Bosne i Hercegovine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Penzionerka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Penzionerka

    20. jun 2022 | 22:35

    Taj specijalitet sam jela pedesetih godina proslog milenijuma u Vrnjackoj banji. Toliko mi se svideo da sam ga jela svakodnevno jednog dana za rucak drugog za veceru. I nije bilo tesko jelo. Bila bi steta da ga vise ne spremaju. Nije tesko za spremiti samo je problem gde naci jagnjece iznutrice. Inace jedino kod nas je nemoguce jagnjetinu i prasetinu kupiti u delovima i na kilogram vec samo po cetvrtinu, polovinu ili celo. I to poslednjih godina obavezno dobijes samo glavu ali iznutrice retko. Nikako nisam uspela da saznam cija je izmisljotina takva prodaja.