Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Novljanka
Recept je lijep, ali mala sugestija u Boki se u roštule ne stavlja pavlaka nego četri kašike bijelog vina, dvije kašike rakije da bi bile mekane, stavi se narendana korica limuna, 3 jaja, 350 gr. oštrog brašna, 3 kašike prah šećera, malo soli, dvije kašike otopljenog putera, recept je stari izvorni, tijesto razvucite debljine pola cm, sjecite trake, vezujte ih u čvorić, sjecite rombive, zarežite romb u sredinu, pržite na vrelom ulju, pržite i okrećite dok ne porumene, stavljajte ih na pleh obložen ubrusom i kada se prohlade uvaljajte u prah šećer pomješan sa vanilinim šećerom. Recept je stari, izvorni, pa probajte i prijatno svima bilo !!!!
Ja
Fritule!