Ideja za ručak: Rinflajš u paradajz sosu, staro vojvođansko jelo koje greje srce i stomak
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Olga
Ja sam ovo jelo jela prvi put kod moje svekrve u Novom Sadu, ali ja necu bareno meso cekam konkretno mislim pohovano, prasetinu i slicno, a oni pcese da skupljaju sa stola, uz komentar snajka nista nije jela. Joj pa kod nas dole je to kao predjelo. Ostao gladna
Baba
U supu ne ide krompir jer ce dobiti drugaciji ukus i bice mutna,supa se kuva lagano i dugo i mora biti bistra.Krompir je jedan od priloga.