Recept za picu kao iz picerije: Trik je u odabiru brašna i temperaturi rerne

Kombinacija oštrog i mekog brašna obezbediće da testo bude elastično

Komentari

  • Nema brasno

    4. novembar 2022. | 11:24

    Ima tip 400 i tip 500, nema meko i tvrdo.

    Podelite komentar

    • 5. mart 2023. | 10:15

      Jovana

      @Nema brasno

      Ima meko i tvrdo brašno. Tip 400 ti je meko brašno a tip 500 ti je tvrđe brašno. Recept mi se jako dopada, kao i trik sa pek papirom umesto premazivanja pleha. Samo me zanima koji pleh bi bio najbolji za pravljenje pice?

      Podelite komentar

  • If

    4. novembar 2022. | 07:39

    To nikako ne radite,namažite pleh uljem biće vam pica živa od dole.

    Podelite komentar

    • 4. novembar 2022. | 16:25

      Serdjo

      @If

      Sve pogresno...

      Podelite komentar