Najprestižniji prestonički restorani nude bogatu ponudu: "Washington Post" izdvaja ovih 6
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
bob.
Idi u Durmitor , nejedi se kao covek , ne treba reklama !!!
konobar
Sve propali kuvari,u inostranstvu čistili luk i ljuštili krompir,a onda došli u Srbiju da prodaju m.... za bubrege,da nešto vrede i znaju stranci ih nebi pustili da odu,ovde pričaju priču i služe ikebanu u velikim tanjirima,restorani su im prazni,zaluta neki stranac koji nezna Beograd i malograđani i skorojevići da naprave selfi,inače pravi gurmani tamo nema šta da nađu.!!!!!!!!Oni restorani koji vrede oni se ne reklamiraju u plaćenim člancima.......