Punjene rolovane tikvice u bešamel sosu: Recept za ručak kojem niko neće odoleti

Ukoliko vam je ponestalo ideja za ručak, a volite tikvice, ovaj recept ćete često praviti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Biljana

    03. jul 2023 | 13:06

    Iz licnog iskustva sa mog pocetka bavljenja kuhinjskim carolijama i prvog koriscenja vatrostalne cinije, jedan savet mladim domacicana - Vatrostalna cinija se ubacuje u hladnu rernu pa se postepeno zagreva do zeljene temperature, u suprotnom ako je ubacite u vec zagrejanu rernu na 200 stepeni puci ce i iscurece sadrzaj....

    Podelite komentar