• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Top 5 malih aparata zbog kojih ćete obožavati svoju kuhinju

Vreme čitanja: oko 3 min.

Uvek savršeni i brzi rezultati sa odgovarajućim pomoćnicima

  • 1
Gorenje kuhinjski aparati Foto: Promo/ Gorenje

Kuhinja danas predstavlja mnogo više od mesta za pripremu hrane - ona je sad, kad živimo brzo i nemamo mnogo vremena, svojevrsni centar okupljanja i kreativnosti. Međutim, kako bi pun potencijal ovog prostora bio iskorišćen, neophodno je opremiti ga pouzdanim, praktičnim i efikasnim alatima. Na taj način, manje vremena ćete potrošiti u pripremi hrane, a više u uživanju sa porodicom u vašim omiljenim jelima. Zato vam predstavljamo pet malih kućnih aparata koji će transformisati vašu kuhinju u pravu oazu inspiracije i funkcionalnosti. Svakodnevna priprema zdravih obroka biće znatno jednostavnija, lakša, brža i zabavnija!

Blender za savršen smuti

Najbolji način da unosite više voća i povrća u svoj organizam jeste kroz smutije. Pre svega, zato što je priprema ovog napitka veoma jednostavna i brza, a sve što je potrebno da uradite jeste da omiljene sastojke ubacite u blender. U slučaju da nemate ovaj mali kuhinjski aparat ili niste zadovoljni onim koji imate, treba da znate da ćete Gorenje blender, kao što je to na primer model B1400E, obožavati. Kako ima napredni sistem sečiva, lako meša voće, povrće, orašaste plodove, žitarice, pa čak i led u svilenkasto glatku teksturu.

Gorenje kuhinjski aparati Foto: Promo/ Gorenje

Štapni mikser za omiljeni desert

Štapni mikser je mali kućni aparat koji mnogi počnu da koriste, najčešće, tek kad dobiju bebu. Međutim, ovaj alat itekako treba da bude deo vaše kuhinje bez obzira na to da li imate potrebu za pripremu bebi kaša. A zašto? Možete ga koristiti za pripremu savršenog šlaga za vaš desert, milkšejkova, soseva, humusa, supa, domaćeg majoneza, testa za palačinke, mućenje jaja i još mnogo toga. Uz štapni mikser brenda Gorenje idealna tekstura je zagarantovana. Recimo, model Gorenje HBC807QB, karakteriše pouzdan i dugotrajan motor, kao i veoma jednostavna upotreba i čišćenje.

Gorenje kuhinjski aparati Foto: Promo/ Gorenje

Automatski kuhinjski robot za savršeno testo

Iako naziv uređaja zvuči komplikovano, ovaj mali aparat koristi se veoma lako i jednostavno. Otvoriće vam nove kreativne mogućnosti u kuhinji i omogući će vam da unapredite svoje svakodnevne recepte, pa ćete tako i najkomplikovanija jela pripremiti uz minimalni napor. Zapravo, reč je o mikseru sa više različitih dodataka, a poznat je po tome što se pomoću njega može umesiti savršeno testo. Brend Gorenje nudi različite modele kuhinjskih robota, pa lako možete odabrati onaj koji će odgovoriti na vaše potrebe.

Gorenje kuhinjski aparati Foto: Promo/ Gorenje

Kontaktni gril za ljubitelje roštilja

Svi vole meso i povrće sa roštilja, ali zaboravljaju da ovakvi obroci ne moraju da se pripremaju na pikniku uz vatru. Sve što vam je potrebno jeste dobar kontaktni gril uz koji ćete miris iz bašte premestiti u svoju kuhinju. Ovaj uređaj je odličan i za pripremu tost sendviča, a ako želite da sačuvate prostor u kuhinji, predlažemo vam mini gril koji je kompaktan, ali odličan pomagač za pripremu vašeg omiljenog jela.

Gorenje kuhinjski aparati Foto: Promo/ Gorenje

Seckalica za usitnjavanje luka bez suza

Svako ko provodi mnogo vremena u kuhinji zna da je seckanje namirnica neizostavni deo pripreme obroka, ali ujedno i vrlo danguban. Međutim, ukoliko u svojoj kuhinji imate seckalicu, to više neće biti slučaj. Ona omogućuje da ubrzate pripremu svakog jela i zato se koristi svakodnevno. Takođe, može se reći da je multipraktična, jer pomoću seckalice možete i da mutite i pasirate.

Gorenje kuhinjski aparati Foto: Promo/ Gorenje

Mali Gorenje kuhinjski aparati omogući će vam da tople letnje dane iskoristite maksimalno, jer će proces pripreme hrane učiniti znatno bržim, lakšim i jednostavnijim.

Ovaj brend već decenijama živi u srcu doma, a život čini manje komplikovanim. Upravo s ciljem donošenja više jednostavnosti u živote ljudi, Gorenje ima letnju ponudu kućnih aparata po znatno nižoj ceni. Akcija će trajati do 16. avgusta, a više informacija možete pronaći na Gorenje Srbija sajtu, a kupovinu možete da obavite odmah onlajn, uživo u Hisense / Gorenje studijima širom Srbije ili kod prodajnih partnera Gorenje kompanije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • 🌸

    11. avgust 2023. | 21:03

    Stapni mikser je najkorisnija stvar koju su izmislili

    Podelite komentar