Klasik koji se vraća na našu trpezu: Zaboravljeno jelo koje se pravi za 20 minuta - ukusno i jeftino
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Emilija
Sataraš sam jela u jednoj mađarskoj kući koji su živeli do mog dede gde sam provodila raspust. Oni proprže crni luk, dodaju isključivo crvenu papriku, na kraju paradajz, soli se kad se skine s vatre. Nekad dodaju jaje. Dinsta se isključivo na svinjskoj masti, paradajz mora biti prezreo i ne idu nikakvi začini, samo so. Bilo mi je to omiljeno jelo u detinjstvu.
Podelite komentar