• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

IZAZOV DOSTOJAN MALOG RADOJICE: Pakleno ljuti hamburger, najljući na svetu! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

“Atomski hamburger” samo izgleda kao običan burger, ali je toliko začinjen da svi koji žele da ga probaju najpre moraju da potpišu izjavu kojom potvrđuju da neće tužiti restoran u slučaju zdravstvenih tegoba

  • 0

Atomic Fallout burger” u sebi sadrži čitav niz veoma ljutih začina, poput dve najljuće vrste papričica na svetu - skoč bonet i naga džolokija but (duh čilija) zbog kojih se sladokuscima koji se usude da naruče ovaj specijalitet savetuje da pre jela stave zaštitne rukavice.

Korišćena kombinacija začina u pripremanju ovog hamburgera nalazi se na vrlo visokom mestu “Skovilove skale” sa jedan milion jedinica, što znači da izazivaju vulkansku ekspoziju u ustima i teraju suze na oči.

Pakleni hamburger, za koji treba uz dobru dozu hrabrosti izdvojiti i 25 funti (oko 30 evra), smislili su vlasnici restorana “Atomic burger” koji se nalazi u Bristolu. Svako ko uspe da za sat vremena savlada ovu “bombu” može da osvoji specijalnu majicu i mesto u “Top 100 Wall of Flame”.

Vlasnik restorana Martin Bans kaže da se dosad oko 500 ljudi usudilo da proba hamburger, a da je tek svaki deseti uspeo da ga dokrajči.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti