U SUSRET 1. MAJU: Mali trikovi za savršen roštilj!

Prvi maj je sinonim za roštiljanje u prirodi. Nije poenta ostati kod kuće, gledati televizor i uživati u samoći. Prvi maj je stvoren za druženja u divljini, daleko od gradske buke, gde ćete sa prijateljima uživati u opuštenoj atmosferi, dobrom raspoloženju i pre svega ukusnom i slasnom roštilju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Boka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rostilj majstor

    09. oktobar 2016 | 14:43

    I kakve nam trikove otkriste? Posuti vegetom i posoliti? To trikovi? Svasta.

  • Rostilj majstor

    09. oktobar 2016 | 14:29

    I koje nam to male trikove otkriste? Da se posoli i pospe vegetom? To trikovi? Svasta.

  • Boka

    30. april 2014 | 21:30

    Kad bi ljudi znali koliko je meso socnije i ukusnije ako se meso u marinadi ne posoli. Soli se iskljucivo posle pecenja, jer ako se posoli ranije so izvuce sve ono lepo iz mesa i na kraju meso bude suvo, skupi se. A kad se ne soli, pore na mesu se pri pecenju zatvore i sve ono naj ostane u parcetu. Ko voli, nek izvoli.