Kad bi ljudi znali koliko je meso socnije i ukusnije ako se meso u marinadi ne posoli.
Soli se iskljucivo posle pecenja, jer ako se posoli ranije so izvuce sve ono lepo iz mesa i na kraju meso bude suvo, skupi se. A kad se ne soli, pore na mesu se pri pecenju zatvore i sve ono naj ostane u parcetu. Ko voli, nek izvoli.
Rostilj majstor
I kakve nam trikove otkriste? Posuti vegetom i posoliti? To trikovi? Svasta.
Podelite komentar
Rostilj majstor
I koje nam to male trikove otkriste? Da se posoli i pospe vegetom? To trikovi? Svasta.
Podelite komentar
Boka
Kad bi ljudi znali koliko je meso socnije i ukusnije ako se meso u marinadi ne posoli. Soli se iskljucivo posle pecenja, jer ako se posoli ranije so izvuce sve ono lepo iz mesa i na kraju meso bude suvo, skupi se. A kad se ne soli, pore na mesu se pri pecenju zatvore i sve ono naj ostane u parcetu. Ko voli, nek izvoli.
Podelite komentar