U SUSRET 1. MAJU: Mali trikovi za savršen roštilj!
Prvi maj je sinonim za roštiljanje u prirodi. Nije poenta ostati kod kuće, gledati televizor i uživati u samoći. Prvi maj je stvoren za druženja u divljini, daleko od gradske buke, gde ćete sa prijateljima uživati u opuštenoj atmosferi, dobrom raspoloženju i pre svega ukusnom i slasnom roštilju
Kad bi ljudi znali koliko je meso socnije i ukusnije ako se meso u marinadi ne posoli.
Soli se iskljucivo posle pecenja, jer ako se posoli ranije so izvuce sve ono lepo iz mesa i na kraju meso bude suvo, skupi se. A kad se ne soli, pore na mesu se pri pecenju zatvore i sve ono naj ostane u parcetu. Ko voli, nek izvoli.
Rostilj majstor
I kakve nam trikove otkriste? Posuti vegetom i posoliti? To trikovi? Svasta.
Podelite komentar
Rostilj majstor
I koje nam to male trikove otkriste? Da se posoli i pospe vegetom? To trikovi? Svasta.
Podelite komentar
Boka
Kad bi ljudi znali koliko je meso socnije i ukusnije ako se meso u marinadi ne posoli. Soli se iskljucivo posle pecenja, jer ako se posoli ranije so izvuce sve ono lepo iz mesa i na kraju meso bude suvo, skupi se. A kad se ne soli, pore na mesu se pri pecenju zatvore i sve ono naj ostane u parcetu. Ko voli, nek izvoli.
Podelite komentar