Kako da ispržite savršena jaja na oko?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika gogo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sandra

    24. oktobar 2013 | 02:22

    Svasta! Kaze nocna mora!CCC ! 99% kod nas u zemlji okrece u tiganju bez problema. To oni napucani sto "proputovali" mozda vole tako. Al vecini je muka. Vi koji ovo pisete,setite se kako su vam przili jaja kad ste bilo mala deca...

  • Woa

    21. oktobar 2013 | 15:45

    Ja ne znam kako neko moze voljeti žumance ovako,da umakas, meni muka bude,najviše volim kad je bas pečeno, kad je bjelance zlatne boje a žumance tvrd i pečen!

  • gogo

    20. oktobar 2013 | 16:26

    Moja mala voli griz i jaja(grizi jaja).!