• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

MIKSER DESIGN FOOD: Eksplozija jesenjih začina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šesti "Mikser Design Food - spicy edition", održaće se u nedelju 27. oktobra u Mikser Hausu

  • 0

Posetioce manifestacije "Mikser Design Food - spicy edition", koja će okupiti više od 30 učesnika, očekuju najbolji mali i veliki proizvodači delikatesa i poslastica, sireva, vina, organske hrane i proizvođači kuhinjske opreme i posuđa, a u pratećem programu će biti zastupljene degustacije, kuvanje uživo, gastronomske radionice. Ulaz na "Mikser Design Food" market je 100 dinara.

Inspirisana bojama jeseni, Nada Ličina iz organizacije "Na putu zdravlja", će zajedno sa učesnicima u radionici pripremati pikantne zdrave obroke, a tema je - narandžasto. Na meniju će biti ljuti, narandžasti "smoothie” od šargarepe i bundeve, ljuta narandžasta čorba, šargarepa sa karijem i puding od bundeve.

Škola kuvanja "Il Primo" pripremila je izložbu začina, kao i svojevrsno "vođenje" kroz nju, gde će njihovi kuvari sa posetiocima podeliti znanje o uparivanju različitih ukusa. Posetioce očekuje i "Il Primo pikanterije", pikantna interaktivna kulinarska radionica.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Gosti će, takođe, moći da uživaju i u specijalnoj ljutoj ponudi kulinarskih specijaliteta iz Mikser House kantine, kao i posebno dizajniranim ponudama delikatesa i slatkiša, inspirisanim dalekim destinacijama, poput Maroka, a atmosferu će zagrejati i topli sajder sa začinima, spravljen po engleskoj recepturi.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti