• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

HOT GOOD: Nemački doručak, mafia burger ili kauboj sendvič - za svakog po nešto

Vreme čitanja: oko 1 min.

Želite da pojedete nešto neobično, ukusno i kvalitetno? Dosadili su vam klasični hamburgeri? Hot Good je pravo mesto za vas, a specijalno čitaoce Telegrafa nagrađuje besplatnim obrokom

  • 0

Hot Good iz Abardareve ulice, kod zgrade RTS-a na Tašmajdanu, već deset godina nas oduševljava neočekivanim nazivima proizvoda, njihovim ukusima, ali i veličinama. Ako vam se čini da vas brza hrana ne može zasititi te da ćete ubrzo biti gladni, varate se!

U ovoj brzoj hrani nude vam hot-dog od pola metra, hamlet sendvič sa omletom u kifli ili ne, kauboj sendvič za sve one koji se osećaju kao da svakog dana preživljavaju Divlji zapad, pa im treba dodatna energija.

Ukoliko biste bar na jedan dan da se osećate kao da ste u nekoj nemačkoj pokrajini, u Hot Goodu  možete odabrati tradicionalne svinjske kobasice sa kari kečapom, u kome se paradajz pasta meša sa kari puderom. 

Foto: Promo Foto: Promo

Za slučaj da se trudite da smanjite unos kalorija, za vas je u ponudi čizburger, razne vrste salata, grilovani kozji sir, a meni prilagođen ishrani vegetarijanaca, zadovoljiće vaše dnevne potrebe.

Pored slanog menija ovde možete naći i fantastične palačinke sa testom po bakinom receptu i dodacima kakve god da želite.

Čitaoce Telegrafa Hot Good nagrađuje sa 10 x 2 vaučera za besplatan obrok. Ukoliko želite da iznenadite društvo mafia burgerom, baja kobajom, nemačkom kobasicom ili slatkom palačinkom, pošaljite mejl sa ličnim podacima (ime, prezime, broj telefona) na mejl adresu karte@telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti