NEĆETE VEROVATI: Kad pročitate ovo, smučiće vam se beli hleb!

Komentari

  • Gmaz

    23. januar 2014. | 03:31

    E bas vam hvala na ovom clanku... Teska je glupost 100%, a ja vise necu jesti hleb... Kad vidim dlaku u hrani nije mi dobro 3 dana...

    Podelite komentar

  • Ce da vidis

    21. januar 2014. | 15:28

    Ako se dobro opere kosa onda je cista, tako da malo sampona nista strasno...

    Podelite komentar

  • The "B"

    21. januar 2014. | 12:19

    I što sad? Da ne jedemo beli ru!? :O

    Podelite komentar

  • Ljiljanа

    21. januar 2014. | 08:27

    Замесите више векница, испечете, вишак у замрзивач, па кад вам затреба.

    Podelite komentar

  • цврчак

    21. januar 2014. | 05:04

    Јовица о струји или дрвету није мислио. А на сунчеву топлоту се неможе рачунати.

    Podelite komentar

  • Neko iz mase

    21. januar 2014. | 03:44

    Bolje da ne znate sta sve ide u Pastetu :)))))))

    Podelite komentar

    • 21. januar 2014. | 22:59

      Новица

      @Neko iz mase

      паштета баш због тога и довила име у то иду они најгори делови које само пси једу... значи ноге,коске,изнутрице итд што би старци рекли ПА-ШТЕТА ДА СЕ БАЦИ

      Podelite komentar

  • BoKi13

    20. januar 2014. | 22:38

    Hahahahaha,nemojte jest :D. Budale xD botovi hah kosa,pa sta i da ima :D ,glupi ste ko cizma bgm!

    Podelite komentar

  • JOVICA

    20. januar 2014. | 21:41

    Podržavam Gospođu Jovana Tomić. A ako baš želite, trebalo bi da izmerite tu veknu hleba, pa probajte da kupite kilu brašna i zamesite je sami garantovana ušteda. S obzirom da vekna hleba košta od 35 do 45 dinara, a teška je svega 500grama kilogram brašna košta negde oko 45 dinara od koje dobijate dve vekne hleba čak i malo jače. Znači za pola kile hleba dobijate kilo brašna i dve vekne hleba. Prijatno :))))

    Podelite komentar

    • 21. januar 2014. | 00:13

      Danijel

      @JOVICA

      A šta ćemo sa strujom koja se potroši?

      Podelite komentar

    • 21. januar 2014. | 00:15

      Danijel

      @JOVICA

      A šta ćemo sa strujom? o.O

      Podelite komentar

    • 21. januar 2014. | 01:00

      Aleksa

      @JOVICA

      Ja imam kucnog pekaca hleba 'TRISTAR' pogledajte na netu nije skup a hleb je zdrav i prirodan i znate sta jedete ja sam odusevljen i svima ga preporucujem :D , vec duze vreme ga koristim i veoma je lako priprema i ubacivanje sastojaka traje oko 3 minuta :D

      Podelite komentar

  • Jovana Tomic

    20. januar 2014. | 21:20

    Ovo uopste nije tacno. L-cistein iz kose se koristio pre 15 godina. Danas se dobija iskljucivo sintetickim putem .

    Podelite komentar

  • Feki

    20. januar 2014. | 21:06

    Pa sta.

    Podelite komentar