• 0

Najslađa trka "Bebiron puzijada" ponovo u Beogradu

Zdrave bebe su pokretne bebe! Ako vaš bebiron voli puzanje, evo prilike da se pokaže

  • 0
Bebe, beba, puzi, puzanje Foto:Shutterstock

U subotu 12.11.2022. sa početkom u 11 časova, u holu tržnog centra Delta City očekuje vas najslađa od svih trka -  Bebiron puzijada. Deveti put zaredom savetovalište Bebiron ponovo će obradovati naše najmlađe i pružiti im priliku da se druže, puze, pokažu šta znaju i vrate vam osmeh na lice.

Jedino pravilo i uslov za učešće je da bebe moraju biti uzrasta od osam do 14 meseci. Za najspretnije i najbrže, savetovalište Bebiron je pripremilo vredne poklone, slatke paketićem, diploma i zlatne medalje.

Zato, drage mame i tate, prijavite svoje bebe i dođite da se svi zajedno dobro provedemo, uživamo sa mališanima. Nakon puzijade, u 14 časova, na istom mestu održaće se edukativna besplatna školica za trudnice, na kojoj će zdravstveni stručnjaci, među kojima su ginekolog, pedijatar i patronažna sestra.

Oni će govoriti o brojnim temama koje su od izuzetne važnosti za buduće mame, poput vođenja trudnoće, o ranom rastu i razvoju bebe, dojenju, nezi i ishrani beba i dece. Posle predavanja, svi učesnici mogu da pitaju predavače sve što ih zanima.

Za sve prisutne pripremljeni su vredni poklon-paketi. Organizator Puzijade i besplatne školice za trudnice je digitalno savetovalište Bebiron, koje nastavlja da brine o najmlađima, o roditeljima, ali i budućim roditeljima.

Naši eminentni stručnjaci, patronažne sestre, ginekolozi, pedijatri, putem "Viber" javnog naloga koje je dostupno 24 sata svih sedam dana u nedelji, pružaju pomoć, savete i brojne odgovore roditeljima u svakom trenutku.

I zato poverenje u našu stručnost raste iz dana u dan. Dodatne informacije i pitanja možete postaviti direktno Savetovalištu Bebiron na stranicama putem "Viber" community-a, "Fejsbuka" i "Instagrama".

Čekamo vas!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba