• 0
 ≫ 

Kajli Džener podelila prve fotografije svog sina: Evo kako uživaju mama i beba

 ≫ 

Prema izvoru, ime znači "Božji lav"

  • 0

Kajli Džener je zvanično predstavlja svog dečaka svetu. Rijaliti zvezda i preduzetnica podelila je nekoliko fotografija svog 11-mesečnog sina kojeg je dobila sa reperom Travisom Skotom, otkrivajući njegovo ime po prvi put u opisu objave, a ono glasi Aire, odnosno Er.

Prema izvoru, ime znači "Božji lav".

- Volim te Er Vebster - napisala je baka Kris Džener u komentarima.

Roditelji su poželeli dobrodošlicu svom sinu prošlog februara i u početku su ga nazvali Volf Žak. Međutim, Kajli je 21. marta na svom "Instagramu" podelila da se njeno drugo ne zove više Vulf i dodala da je oseća ovo ime, da je shvatila da mu ne stoji.

Prvobitna najava o promeni imena stigla je samo nekoliko sati nakon što je Kajli premijerno prikazala novi video na "Jutjubu" posvećen njenom novorođenčetu, pod nazivom "Našem sinu".

Slatki klip je sadržao snimke iz cele Kajline druge trudnoće, od kada je mama Kris saznala za srećnu vest, preko njenog darivanja za bebu na temu žirafe, do porođajne sobe neposredno pre nego što je njen dečak rođen 2. februara.

U video-snimku, gledaoci su imali prilike i da vide prostor rezervisan samo za ovog mališana u neutralnim bojama, a koji je prepun dečijih knjiga, plišanih životinja (uključujući plišanog medveda "luj viton") i ormara sa patikama za bebe.

Izvor je nedavno rekao za "People" da je Kajlina trudnoća sa njenim sinom bila "veoma drugačija" nego kada je bila trudna sa ćerkom Stormi Vebster.

- Nakon što je dobila Stormi, brzo se oporavila. Takođe se više odmarala i napravila je veliki korak unazad tako što je zadržala trudnoću za sebe. Kao zaposlena majka sa malim detetom, njena trudnoća sa Vulfom je bila veoma drugačija. Doživela je više stresa pokušavajući da sve izbalansira - rekao je insajder.

Izvor je takođe primetio da je Kajli iznenađena što je njen oporavak posle Vulfa bio izazovniji i da je očekivala da će biti lakše.

Sada, na gore prikazanim fotografijama, vidimo mamu i bebu kako uživaju, a kroz dve nedelje se očekuje i veliko slavlje njegovog prvog rođendana - u stilu Kardašijanovih.

Video: Kajli Džener je obukla toliko usku haljinu da je jedva mogla da hoda: Pridržavali je da ne padne

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba