• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

TV zvezda odgovorila na kritike u vezi sa treningom tokom trudnoće: "Ovo čini da se osećam dobro"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je fitnes rutina zdrava ili stresna po bebu?

  • 0

Kao što smo više puta naglašavali, sa razvojem društvenih platformi, danas se svako oseća slobodnim da komentariše život drugih ljudi, daje savete, kritike i mišljenje koje je vrlo često subjektivno, a ne potkrepljeno objektivnim činjenicama.

"TikTok" je prepun trudnica i majki koje redovno dele svoj životni stil sa "publikom", te smo tako česti svedoci vrlo bizarnih rituala, no, kad je zdrav život postao upitan?

TV zvezda Džema Atkinson vrlo je posvećena svojoj fitnes rutini, čak i u trudnoći. Ona redovno objavljuje video klipove treninga na svom nalogu, a kritike nisu malobrojne.

Međutim, ova 38-godišnjakinja oglasila se za vikend, govoreći sledeće:

- Danas idemo polako. Trenirala sam godinama pre trudnoće i dobila sam sva doktorska ovlašćenja da nastavim. Ovo čini da se osećam dobro i ubrzava mi rad srca, naravno, konstantno pratim sve vitalne znake tokom treninga. 

Ona je dodala i da ne želi da stavlja previše stresa na svoje trbušnjake jer to može da izazove probleme sa posteljom materice i dijastazu.

- Na to pazim, kontrolišem svoje disanje i restriktiram napor. Ima dana kada ne treniram. Pre trudnoće sam se uvek terala, ali sad dajem sebi oduška. Nema prostora za brigu - istakla je.

A, šta vi mislite?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ko je sve na estradi u blagoslovenom stanju?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba