• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 6 meseci i više od 10 kilograma: Ovaj preslatki dečak nosi odeću za dvogodišnjake

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez obzira na svoju težinu i dužinu veću od prosečne za tu dob, Dakre je kao i svaka druga srećna beba, a takođe je razvio i svoj karakter

  • 0

Ništa nije bilo neobično u drugoj trudnoći Eli Mamalis, ali kada je rodila sina, njegov rast je počeo da se čini čudnim.

Ova 28-godišnjakinja je imala redovnu trudnoću i čak joj je na jednom od pregleda rečeno da je njena beba ispod proseka u težini i veličini. Mama je rodila sina Dakrea u septembru 2023. godine, ali šest meseci kasnije, on već nosi odeću namenjenu dvogodišnjacima.

Kada se rodio, bio je normalne veličine, imao je 3,3 kilograma. Sada sa šest meseci, beba ima neverovatnih 10,5 kilograma.

- Nosi odeću za decu od 18 do 24 meseca, a čak i ona mu bude tesna. On nosi veličinu šest pelena, što je najveća veličina koja postoji. Dečak je dojen i tek je počeo da uzima čvrstu hranu. Ne jede dovoljno da bih rekla da je to razlog njegove težine - rekla je mama za "Mirror".

Razmišljajući o svojoj trudnoći, Eli kaže da nije imala pojma da će on biti velika beba, a skeniranje je pokazalo da je novorođenče prosečne veličine.

- Cela moja trudnoća je bila normalna i na svim našim skeniranjima on je bio prosečne dužine. Trudnoća je bila prilično jednostavna i dobro je prošla. Na jednom od naših pregleda, rekli su da izgleda kao da je nešto ispod proseka, nisam mogla da predvidim da će postati tako ogroman tako brzo nakon rođenja.

Bez obzira na svoju težinu i dužinu veću od prosečne za tu dob, Dakre je kao i svaka druga srećna beba, a takođe je razvio i svoj karakter.

- Voli da se mazi i ljubi i voli da gleda sve što njegov stariji brat radi. Uvek se kikoće svom bratu ili kada se igramo pikabu.

Jedna sasvim zdrava beba, složni su ljudi koji komentarišu Eline video-snimke na "TikToku" i traže joj da stalno objavljuje nove dečakove avanture.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nikolina ima četvoro dece, a dvoje imaju SMA

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba