• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nina Seničar o najvažnijem trenutku svakog roditelja: „Nezamislivo mi je da se žena porađa, a muž je u kafani“

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je prirodno da oba roditelja budu tu kada im na svet dolazi dete?

  • 0

Glumica i manekenka Nina Seničar uživa u trudničkim danima, aktivno prikazuje te trenutke na društveni mrežama, a nedavno je baš na temu trudnoće i porođaja, roditeljstva uopšte govorila u podkastu „Jednostavno roditelji“.

Kao majka jednog deteta, u iščekivanju drugog govorila je o tome da li je prirodno da oba roditelja budu tu kada im na svet dolazi dete? I bila je vrlo jasn i iskrena:

- Jako me sad neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porođa, a da si ti u kafani, piješ sa društvom i da si posle mrtav pijan.

Nina je napomenula i da ne krivi buduće očeve, jer kod nas muškarci nisu mogli da budu na porođaju, te da je to verovatno posledica takve situacije.

- Šta će čovek da radi ako porođaj traje, lupam, 20 sati? Verovatno se to tako sponatano desilo, kao, ajde da budem sa društvom - rekla je.

Bila je jasna u stavu da muškarac treba da bude tu, da vidi kroz šta žena prolazi.

Takođe, glumica i model u podkastu je pomenula i očeve koji nikada svome detetu pelene nisu promenili jer u "muškarci". To su, smatra ona, važne stavri u kojima treba da ućestvuju oba roditelja i da maskimalno prate svaku fazu razvoja svoga deteta.

Govorila je iskreno i na teme koje žene baš i ne vole: nije joj, kaže, jasno kako neko voli da bude trudan, jer ima i u drugoj trudnoći mučnine, a isto tako ne razume kada neko kaže da je imao lak porođaj - kako je to moguće?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ivana Veličkov, babica, porodila se dva puta kod kuće, ovo je njena priča

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba