• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica sa najlepšim plavim očima otkrila da je trudna nakon pobačaja: Dete će ići u vrtić sa bebom Margo Robi

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je glumica koju smo zavoleli u serijama "True Detective", "Mayfair Witches" i srpskoj publici i te kako poznatoj seriji "Beli lotus", posebno nakon vesti o dobijanju, a zatim gubljenju glavne uloge u trećoj sezoni našeg proslavljenog glumca Miloša Bikovića

  • 0
Aleksandra Dadario Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Krila je svoju trudnoću šest meseci - nosila je široku odeću, objavljivala kropovane fotografije na svom "Instagramu" i izbegavala skoro sva pojavljivanja - glumica Aleksandra Dadario (38) pridružuje se spisku javnih ličnosti koje su obelodanile da očekuju bebu ove godine.

Prošle nedelje saznali smo da je Margo Robi trudna, kada su je uslikali sa već vidljivim stomakom. Za razliku od nje, Aleksandra je to malčice bolje krila, pa je sama obelodanila vesti o svojoj trudnoći kroz specijalni foto editorijal za američki "Vogue".

Ona je glumica koju smo zavoleli u serijama "True Detective", "Mayfair Witches" i srpskoj publici i te kako poznatoj seriji "Beli lotus", posebno nakon vesti o dobijanju, a zatim gubljenju glavne uloge u trećoj sezoni našeg proslavljenog glumca Miloša Bikovića.

Aleksandra Dadario Foto: Simon Earl / Splash / Profimedia

Aleksandra i njen partner, filmski producent Endru Form, čekaju svoje prvo dete. U intervjuu za "Vogue" glumica je otkrila sve o komplikacijama na koje je nailazila u prošlosti, kao i traumama kroz koje je tada prolazila.

- Osećam se kao da sada kada sam trudna, da je sve odjednom uspešno i da je sve zdravo, ne bi trebalo da se žalim. Pa, bila sam trudna ranije. Ali sam doživela gubitak.

- Duga je to i komplikovana priča, tako da ne želim da budem previše konkretna. Te vrste gubitaka i trauma je veoma teško objasniti osim ako ih niste prošli. Zaista se odnosim prema svim ženama koje su prošle kroz takve stvari na način koji ranije nisam u potpunosti razumela. To je veoma, veoma bolno.

Ipak, sada je vrlo srećna i zadovoljna, i ne može da dočeka da se ostvari u ulozi majke. Štaviše, kroz fotografiju koju je postavila na svom "Instagram" profilu nedugo nakon što se pojavila informacija o njenoj trudnoći, ona se našalila kako jedva čeka da njeno dete krene u vrtić sa detetom koje očekuju Margo Robi i Hejli Biber.

- Vrtić će opsedati paparaci svaki dan - glasio je jedan komentar ispod Aleksandrine fotografije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Željka je majka hrabrost: Rizikovala život da bi postala majka! Danima bila trudna na kiseoniku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba