• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dženifer Lopez insistirala da ima bebu sa Benom: Pričala je o tome bez prestanka, ovako je on reagovao

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je htela da posle blizanaca sa Markom Entonijem dete rodi i Benu

  • 0
Ben Aflek, Dženifer Lopez, deca Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vest da se Ben Aflek i Džej Lo i najdefinitivnije razvode nije nikoga iznenadila. Ona je podnela papire, a kako izvori tvrde on nije želeo da se brak spasi.

Iako se te 2022. godine sve činilo kao da su "napravili pun krug", kako je Dženifer opisivala njihov brak, i da u tom slučaju ljubav može samo da nastavi da cveta nakon svih nedaća i 20 godina razdvojenosti, to naposletku nije bio slučaj. Bilo je znakova da tu nešto ne valja! Sve se završilo kao i njeni drugi brakovi.

Ipak, ne može se reći da baš ništa nije valjalo - kao porodica, Ben sa svojom decom i Dženifer sa svojom, svi pod istim krovom, funkcionisali su skladno.

Lopez je majka blizanaca Eme i Maksimilijana (16), koje je dobila sa bivšim mužem Markom Entonijem, dok je Aflek otac dece Vajolet (18), Fina (15), i Semjuela (12), sa bivšom suprugom Dženifer Garner.

Ona se jako brinula o Benovoj deci, a on je zavoleo njenu. Logično je bilo da oboje požele konačno da imaju i zajedničko dete, što je u jednom trenutku bilo gotovo dogovoreno.

Izvor je ekskluzivno rekao za "Life & Style" da je pop zvezda pokušavala da ubedi muža Bena Afleka da dobije bebu preko surogata, dodajući da ga je "konačno naterala da popusti".

S obzirom na to da su mislili da to što su u braku garantuje da će ljubav večno potrajati, izvor kaže da je Dženifer bila toliko investirana u to da ima bebu sa Benom.

- Prigovarala mu je dok se nije složio s tim. Ben je bio potpuno zadovoljan porodicom koju već imaju – ali voli decu, zato je pristao da ima još jedno. Na kraju krajeva, on želi da Dženifer bude srećna - rekao je izvor.

- Dženifer je opsednuta svakim detaljem, ona namerava da sama intervjuiše surogat kandidatkinje i vidi gde one žive i da bude sa njima na svakom pregledu kod lekara. Ona priča o tome bez prestanka. Ben misli da je najlakše da se samo složi s njom, ali shvata u šta se uvukao. Samo će postati još užurbanije - dodao je izvor.

Iako se ovo nije obistinilo, sa posmatranjem njihovog ponašanja i svih problema, da se zaključiti da je Ben bio taj koji je stopirao celu proceduru, gledajući na stvari razumno ili predosećajući da brak neće potrajti.

(Ona.rs/Life and Style)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Željka je majka hrabrost: Rizikovala život da bi postala majka! Danima bila trudna na kiseoniku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba