• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena pojela sveže placente svoja tri deteta i tvrdi da je to najbolja stvar koju je ikada uradila

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Miketi Braun je učesnica rijaliti emisije "Sestre supruge" i sve je ostavila zatečene sa svojim iskustvom sa porođaja, kada je izjavila da je pojela posteljice svojih blizanaca nakon njihovog rođenja

  • 0
Mykelti Brown Padron Foto: instagram/mykeltibrownpadron

Mikelti Braun Padron, inače zvezda rijaliti emisije "Sestre supruge" (Sister wives) podelila je krajnje bizarnu stvar koju je učinila nakon porođaja, nešto što iskreno preporučuje svim novim majkama.

Naime, u poslednjoj epizodi emisije u kojoj učestvuje, Mikelti tvrdi da je pojela placentu nakon što je dočekala sinove blizance Arčera Benksa i Ejsa Mekorda sa svojim mužem Antoniom „Tonijem“ Padronom u novembru 2022.

Dok je razgovarala sa sagovornicom o svom postporođajnom iskustvu ova 28-godišnjakinja i majka troje dece zabezeknula je sve ovim podatkom.

- Super mi je. Jedem svoju placentu, tako da je divno. Svakoj ženi preporučujem da samo pojede svoju placentu. Posteljica sadrži sve hranljive materije — sve su to zaista dobre stvari koje pomažu u hranjenju bebe kada ste trudni, i posteljica je zapravo inkapsulirana - izjavila je ona.

Opisujući svoje iskustvo i preporučujući da je "to veoma dobro" za sve majke ona se podsetila da je pojela i svoju posteljicu nakon što je dočekala ćerku Avalon u aprilu 2021.

- Bilo je neverovatno. Mislim da mi je to zaista pomoglo u postporođajnom periodu sa Avalonom. Zaista mi je pomoglo u oporavku, tako da sam odlučila da to ponovo uradim i sa svojim momcima. I do sada mi je mnogo pomoglo - priseća se Mikelti.

Mykelti Brown Padron Foto: instagram/mykeltibrownpadron

Upitana kako je pojela placentu, ona se priseća da je prvo zagrizla sirovu.

- Odmah sam zagrizla placentu sirovu. Nema ukusa... A onda sam drugi deo pretvorila u smuti. Zapravo imam sliku placente na telefonu i može da se vidi trag ugriza koji napravila - opisuje ova žena.

Producenti emisije odlučili su potom da u odvojenim "ispovedaonicama" upitaju i druge mame o njihovom mišljenju o placenti. Jedna od "sestara supruga" Meri Braun je rekla da "ni na koji način niti u bilo kom obliku ", ne bi pojela placentu, dok je druga "sestra žena", Kristin Braun priznaala da bi volela to da uradi i da bi "učinila to u trenu."

Treća supruga-sestra, Robin, sve je šokirala svojom ispovešću.

- Sve ću vas šokirati sad. Ja sam prva to uradila. Bilo je to nešto što mi je moja babica predložila i samo sam pomislila: "Daj da probam" rekla je ona objašnjavajući da joj je to dramatično pomoglo kod postporođajne depresije.

Šta vi mislite o ovom savetu i da li biste vi pojeli posteljicu svoje bebe?

(Ona.rs / People)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Roditeljstvo u fokusu: Kako se rešiti grčeva kod bebe

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba