VERSAĆE: Lejdi Gaga zablistala u novoj kampanji (FOTO)

Poznata svetska pevačica koja uživa u šokiranju javnosti, kako svojim ponašanjem, tako i svojim izgledom, uspela je prijatno da iznenadi sve modne sladokusce na snimanju nove kampanje za modnu kuću Versaće

  • 2

Zvučaće neverovatno, ali Lejdi Gaga, koju smo navikli da gledamo u haljinama od mesa, sa perjem na glavi i u kojekakvim ludim kombinacijama, može i te kako da bude ženstvena i seksi. Ovo je potvrdila nova kampanja modne kuće Versaće za proleće/leto 2014. godine, čije je zaštitno lice upravo ova skandalozna pevačica.

Mnogi modni kritičari su se složili da Lejdi Gaga nikada nije izgledala bolje. Na fotografijama pevačica nosi predivnu haljinu boje lavande, kao i crnu suknju i top koji ističu njen seksepil, a mnogi su se složili da sa svojom dugom plavom kosom neodoljivo podseća na Donatelu Versaće iz mlađih dana.

Kako se vama dopada novi stajling Lejdi Gage?

(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • France

    26. novembar 2013 | 08:41

    Extremno je ruzna al sve joj lepo stoji .

  • NN lice

    15. decembar 2013 | 12:19

    Ovako lepo izgleda,nije vise kao zombi. Samo da joj je kosa malo kraca,mozda siske da ima,obrve da su joj izrazenije bila bi lepa zenska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA