Džejmi je uspela da izgradi zavidnu formu tek nakon što je izbacila trčanje iz svoje rutine, a evo i zašto

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Influenserka Džejmi Vans Luten, @jamievanslooten, otkrila je da je "rastanak" od trčanja u korist hodanja promenio "igru" nakon što je završila izazov "75 hard" u kojem je znatno izgubila na težini

Za one koji pokušavaju da smršaju izbacivanje ugljenih hidrata i trčanje mogu izgledati kao pametan potez, ali jedna žena nam je pokazala da postoji još jedan način da pobedite kilograme.

Influenserka Džejmi Vans Luten, @jamievanslooten, otkrila je da je "rastanak" od trčanja u korist hodanja promenio "igru" nakon što je završila izazov "75 hard" u kojem je znatno izgubila na težini.

Rigorozan program uključuje odabir bilo koje dijete (dokle god ste u deficitu), uzdržavanje od alkohola, dva 45-minutna treninga svaki dan, konzumiranje galona vode, snimanje dnevnih fotografija napretka i čitanje deset stranica knjige o ličnom razvoju svakog dana.

Kao deo dva dnevna treninga, često je birala pilates nakon čega je sledila šetnja od 45 minuta umesto trčanja visokog intenziteta.

Govoreći o svojoj ishrani, priznala je da se fokusirala na visok unos proteina i ograničila konzumiranje hrane u restoranima, a kada je došla u iskušenje - Džejmi je odlučila da izabere samo zdrave opcije.

Takođe je rekla da joj je konzumiranje hrane bogate proteinima pomoglo da „napravi mišiće“ i da se oseća sito tokom celog dana, sprečavajući nezdravo grickanje.

Ona je nadalje pohvalila veliki unos vode za poboljšanje opšteg blagostanja, navodeći da je „uvek bila zaista hidrirana“.

Jedan radoznali pratilac je pitao "zašto je hodanje korisnije od trčanja", na šta je drugi korisnik odgovorio "to je vežba koja proizvodi niži nivo kortizola - hormona stresa koji izaziva nadimanje".

(Ona.rs)