Sofija Milošević uz ovaj jelovnik i trening izgubila višak kilograma: Posle porođaja vratila manekensku liniju

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon porođaja je imala 65 kilograma i smetao joj je višak oko stomaka

Sofija Milošević, srpska Barbi, oduševljava svakim svojim novim stajlingom i izdanjem. Tokom godina otkako je na javnoj sceni, uverili smo se u njenu moć postavljanja trendova i eksperimentisanja sa njima, pa se tako probila i u svet influensinga.

Osim što se razume u modne i bjuti trendove, bivša manekenka vodi računa i o svom zdravlju, sa naglaskom na blagostanje organizma, pre nego na mršav izgled.

Kako je sama izjavila dosta ranije, tokom trudnoće sa Teodorom nije imala problem sa mučninama i zbog toga je jela po ceo dan. Ugojila se 10 kilograma.

Nakon porođaja je imala 65 kilograma i smetao joj je višak oko stomaka.

Da bi se vratila na staru kilažu, odrekla se u potpunosti brze hrane, ali ne krije da se ponekad opusti i pojede pastu ili picu. Doduše, izbacila je sve proste šećere, ne jede slatkiše, a smanjila je ugljene hidrate, što je dobar potez, s obzirom na to da ih je nužno unositi, samo treba voditi računa o količini.

Sada uglavnom doručkuje ovsenu kašu sa kikiriki puterom i svežim voćem ili jaja sa avokadom i hlebom.

Za ručak bira ribu ili meso sa povrćem i salatom, a slično jede i za večeru.

Uz to, ona je kilograme skinula zahvaljujući i treninzima. Jedna vrsta sporta joj posebno prija da se reši negativne energije i istopi kalorije. Voli da kombinuje razne vrste vežbi. Nekad ide u teretanu i diže tegove, a nekad na otvorenom radi vežbe izdržljivosti, trčim, penje se uz stepenice...

Vratila se čak i boksu. Pored toga što taj sport sagoreva mnogo kalorija, pomaže joj da se reši stresa i negativne energije, tvrdi Sofija.

(Ona.rs)