"Imala sam cistu na jajniku, prošla sam 3 ciklusa hemioterapije": Pevačica grupe Magazin se tada nije predala

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Međutim, najdugovečnija pevačica Magazina i sada ima problem sa zdravljem

Pevačica Andrea Šušnjara minulog vikenda održala je svoj poslednji splitski koncert s grupom Magazin. Čeka je samostalna karijera nakon niza upeha koje je ostavila u kultnom sastavu. Nakon nastupa u Bjelovaru, "Magazin" kakav volimo više od deceniju neće više postojati.

- Pravi razlog odlaska iz grupe Magazin moja je želja za promenom. Odsad ću sebi biti na prvom mestu. Razmišljam o budućnosti i dovodim život polako u red. Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku, nisam je donela preko noći - objasnila je Splićanka.

Iako se o njenom privatnom životu ne zna mnogo, Andrea je svojevremeno otkrila da se kao dvadesetogodišnjakinja suočila sa rakom jajnika.

- Iza te teške bolesti i svega što sam prošla posle te bolesti, život mi je krenuo u drugom, lepšem smeru. Zadovoljna sam. Radim ono što volim i ne mogu da se požalim - rekla je ona jednom prilikom za "Jutarnji list".

- Ne volim danas previše da pričam o tome jer je sve to, hvala Bogu, iza mene. Sve to što sam prošla nije bilo lako, od operacije koja je usledila samo dva dana nakon što mi je otkrivena cista na jajniku, do tri ciklusa hemioterapija koje sam prolazila. Ali, nikad se nisam predavala, nisam gubila veru ni snove o tome da želim da postanem pevačica - rekla je Andrea u razgovoru za Jutarnji list 2010. godine.

Međutim, najdugovečnija pevačica Magazina i sada ima problem sa zdravljem. Naime, 37-godišnja Splićanka je priznala kako je zbog bolesti štitne žlezde nabacila nekoliko kilograma, a ubrzani tempo života joj ne dopušta da se posveti zdravlju.

- Imam problema sa štitnom žlezdom. Nabacila sam nekoliko kilograma zbog lošeg zdravlja, ali nadam se da će se sve regulisati do kraja leta. Nemam puno vremena za odmor jer mi je tempo baš zeznut. Vozim se u kombiju po ceo dan, odem na neku večeru, uglavnom brza hrana, odradim koncert, pa vraćanje nazad… Nije lako - rekla je Andrea za hrvatski "Story".

Ona je istakla da joj je veliku podršku davala i Jelena Rozga koja se suočava sa sličnim problemom.

- Mi smo se po pitanju toga čule. Poznajemo se već dugi niz godina. Razlika je u tome što ja imam obrnuti oblik bolesti od nje. Ja se gojim i umorna sam, a ona mršavi. Sad se trenutno borim s tim, ali nadam se da će sve biti u redu - istakla je hrvatska pevačica.

(Ona.rs/Story/Jutarnji)