"Petominutni trik sa kafom mi je spasio brak": Bili su na pragu razvoda, a danas im cvetaju ruže

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Eston iz Australije je podelila sa javnosti neverovatnu stvar koja je njoj pomogla

Istina je da mnogi od nas piju kafu na početku dana kako bi nas razbudila i kako bismo "otvorili oči". A da li ste znali i da kafa može da vam spasi brak?

Naime, Eston Simonds iz Australije na društvenim mrežama je podelila snimak o pomenutom triku i upravo se "kune" u kafu i njena svojstva odnosno triku koji ona naziva "promena igre u vezi".

Ona predlaže da odvojite pet minuta dnevno, preporuka je da to bude ujutru dok pijete kafu, kako biste komunicirali i uspostavili jaču konekciju sa partnerom, piše "Metro".

- Počinjemo sa otvorenom komunikacijom o tome kako se oboje osećamo u emotivnoj vezi ali i šta osećamo unutar nas samih. Namera je da slušate i naizmenično delite makar jedan zajednički minut - rekla je ona.

Priznaje da je ovaj jednostavan trik promenio putanju njenog braka. Eston je objasnila da su ona i njen suprug Adam bili na pragu razvoda i da između obavljanja kućnih poslova nisu stizali da provode zajedničko vreme. Kada je bilo vreme za razgovor, ticalo se plaćanja računa. I sve se tako odigravalo dok nisu otkrili trik sa jutarnjom kafom.

- Jutarnja komunikacija ne samo da je spasila naš brak, već je potpuno transformisalo i našu vezu. Zajednička petominutna pauza za kafu je mnogo više od samog kofeina. To je dnevna doza povezanosti, dubok razgovor ali i zabavan način da dođemo do istih tema - priznala je Eston.

Da li vi pijete prvu jutarnju kafu sa partnerom?

(Ona.rs)