Tajno venčani? Hoakin Finiks izazvao glasine o braku sa Runi Maru nakon što ju je nazvao svojom ženom

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni glumac sam podstakao govorkanje o mogućem braku sa dugogodišnom partnerkom nakon što ju je nazvao „ženom“ u nedavnom podkastu

Foto: AGF s.r.l. / Shutterstock Editorial / Profimedia

Možda je vreme za čestitke Hoakinu Finiksu i Runi Maru. Kako stvari stoje, na društvenim mrežama bruji vest da se zvezda filma „Džokera“ venčao za svojom dugogodišnjom partnerkom nakon što ju je nazvao svojom „ženom“ u nedeljnoj epizodi podkasta „Razgovaraj polako sa Semom Fragozom“.

Dok je govorio o tome kako je pisao govor kada je očekivao da dobije Osakara 2020. godine, čuveni glumac se izrazio kako su mu je u tome pomogao razgovor sa "mamom i mojom ženom“. Kasnije tokom intervjua u podkasu, Feniks je naveo Maru po imenu, čime je jasno stavio do znanja da je to „žena“ o kojoj govori.

Međutim, ćudljivi glumac se nadalje tokom čitavog razgovora sa Fragozom uzdržavao od pojašnjenja njegovog bračnog statusa, niti su njegovi predstavnici odgovorili na zahteve medija da se oskarovac izjasni o čemu se tačno radi.

Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par se upoznao 2012. dok su zajedno radili na filmu Spajka Džonze "Her". Međutim, kako je poznato, oni nisu odmah stupili u vezu sve dok se nekoliko godina kasnije nisu ponovo sreli na snimanju filma „Marija Magdalena“. Verili su se 2019.

- Ona je jedina devojka koju sam ikada potražio na internetu - rekao je Finiks o Mari u jednom od njegovih retkih intervjua za "Vaniti Fair" 2019: - Bili smo samo prijatelji, e-mail prijatelji. Nikad to nisam radio ranije. Nikada nisam tražio devojku na internetu.

Foto: Diane Cohen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godine 2020. dočekali su svoje prvo dete - sina kome su dali ime po pokojnom bratu glumca Riveru Finiksu, koji se predozirao 1993. godine, kada je imao 23 godine.

Mara je otkrila da ona i Hoakin očekuju i drugo dete u februaru, kada je pokazala svoj trudnički stomak na 74. Međunarodnom filmskom festivalu "Berlinale" u Berlinu.

(Ona.rs / Page six)