Evo kako da uživate u letnjim danima gde god da se nalazite

A. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Leto je uveliko stiglo, a sa njim i vreli dani zbog kojih tražimo način kako da pobegnemo od gradske gužve i uživamo u hladovini pored vode ili u prirodi sa porodicom i prijateljima

Foto: Promo/ Gorenje

Nakon celodnevnog boravka na plaži ili u bašti, potrebno je osveženje. Svi znamo koliko je bitno imati odgovarajuće uređaje koji će nam olakšati te trenutke opuštanja – od roštilja za savršeno pripremljene obroke, pa do blendera za brze i zdrave napitke. Upravo zbog toga, bilo da planirate vikend na planini, odmor na moru ili jednostavno uživate kod kuće, pravi izbor opreme može da napravi razliku između vrućeg, nepodnošljivog dana i savršeno opuštajućeg leta. Pronađite Gorenje rešenja koja će vam pomoći da uživate u svakom trenutku, bez obzira na temperature.

Ključ za idealan roštilj

Jedna od glavnih dilema tokom ovih vrelih dana je kako da pripremimo ručak, a da se ne ugrejemo dodatno. Zato je tu Gorenje roštilj koji možete da odnesete u baštu ili pored bazena i lako postanete majstor grila kojem vaši prijatelji i porodica veruju. Dvostrano reverzibilna ploča (sa rešetkom i ravnom površinom) čini ovaj roštilj izuzetno korisnim, omogućavajući savršene rezultate bez obzira na recept. Podesiva visina nožica omogućava balansiranje na neravnim površinama, a velika površina za pečenje omogućava pripremu velike količine hrane odjednom. Termostat omogućava precizno pečenje, a roštilj se brzo zagreva, štedeći vaše vreme. Ne brinite o masti na svom roštilju – opremljen je odvodom koji skuplja mast u posudi ispod, što ga čini zdravijim i lakšim za čišćenje. Specijalan nelepljivi premaz sprečava da se hrana zalepi za ploču, omogućavajući vam zdravije roštiljanje bez masti dok hrana zadržava svoje hranljive elemente, aromu i boju.

Foto: Promo/ Gorenje

Savršeno osveženje za vrele, letnje dane

Ništa nije bolje od osvežavajućeg i zdravog smutija dok se čeka na roštilj. Gorenje blender sa šestokrakim sečivom koje se brzo okreće omogućava nepravilno mešanje, što zajedno sa specijalno dizajniranim bokalom od 1,75 l gura sastojke nadole. Sve što treba da uradite je da pritisnite dugme i uživate u pripremi smutija, drobljenju leda i izvlačenju hranljivih sastojaka. Sigurnosna brava osigurava da se blender ne pokrene dok bokal nije pravilno postavljen, a sigurnosna tehnologija na poklopcu garantuje bezbedne performanse. Nakon upotrebe, jednostavno operite bokal u mašini za sudove i vaš posao je završen!

Foto: Promo/ Nik Jarh AV Studio

Iskoristite sjajnu ponudu do 7. avgusta i unapredite svoj dom uz Gorenje male i velike kućne aparate po fantastičnim cenama! Ovo leto provedite sa porodicom i prijateljima, uz osveženu kuhinju zahvaljujući pouzdanim Gorenje uređajima koji vam štede vreme i trud. Prepustite se uživanju u slobodnom vremenu dok vaši novi aparati obavljaju posao umesto vas. Posetite Gorenje vebsajt ili Hisense / Gorenje Studio i nabavite uređaje koji će pomoći da uživate u modernizaciji vašeg doma na lak i jednostavan način!

(Ona.rs/PR)