Dodala je jedan sastojak i dobila najukusniju kajganu: Pravo bogatstvo ukusa koje se dugo pamti

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako budete probali, nećete zažaliti

Printskrin: tiktok/fooddolls

Kajgana je jednostavno jelo savršeno za brzi večernji obrok ili lagani doručak ili branč. Ipak, priznaćete da to može biti jednoličan obrok, pa se zato jedna korisnica društvenih mreža dosetila, a onda i svima otkrila da dodatak jednog sastojka može promeniti njenu teksturu.

Ona veruje da joj je baš ta namirnica dala na "dubini" obroka, a to nije puter, koji mnogi često stavljaju.

U pitanju je majonez.

Foto: Shutterstock

Da, ona je dodala majonez i hvali ga u zvezde zbog jedinstvenog ukusa koji je dobila. Dobićete i kremastu strukturu kajgane i pravo je bogatstvo ukusa. Ipak, pošto nisu svi ljubitelji majoneza, onda se pre opredeljuju za pomenuti puter, piše "Mirror".