"Bila sam pozvana na žurku Paf Dedija": Ksenija Pajčin iskreno pričala šta joj se ne sviđa u krugovima slavnih

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokojna pevačica je za života pričala i o ovom iskustvu

Foto-kolaž: S. Pikula, Profimedia/Sara De Boer / INSTAR Images

Pevačica Ksenija Pajčin, koja je tragično izgubila život pre 14 godina, ostaće upamćena po specifičnoj lepoti, dobrom glasu i izuzetnim plesnim sposobnostima.

Bila je jako popularna i njena gostovanja su bila veoma gledana. Tako je nedavno, u jeku priča o žurkama muzičkog mogula Paf Dedija i njegovog hapšenja, objavljen insert iz jedna emisije u kojoj je Ksenija gostovala i otvoreno pričala o tim žurkama, kao i da je bila pozvana.

Pevačica pak navodi razloge zašto se nije odazvala pozivu.

- Ja to baš nisam volela, stresira me užasno, kad osetim da mi neko ne prija, pa makar bio i Paf Dedi. Nekada će ti to ispričati moj dobar prijatelj Peđa Govedarica koji radi u Njujorku kao buker, pozvao me je na žurku sa Majom Latinović, top modelom. Oni su mi rekli da idemo, i priča mi on sve u 16, vrišti od smeha i ja mu kažem: "Ušivam nadogradnju plesačicama, ne mogu sad, umorna sam mnogo" i nisam otišla na tu žurku, nisam se osećala dobro tog dana - rekla je Ksenija u emisiji "Maksimalno opušteno".

Da podsetimo, Paf Dedi je nedavno uhapšen nakon što je otkriveno da je organizovao žurke na kojima se pokrenuo lanac prostitucije i seksualno zlostavljanje, a koje su posećivale mnoge poznate ličnosti.

(Ona.rs)