Živi sa bivšim mužem, novim dečkom i ćerkom (2): Rezultat novog testa trudnoće smatra "zadatkom od Boga"

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo naziva "zdravom porodicom" i odlikom zdravog odraslog čoveka

Tiktokerka koja već neko vreme privlači pažnju sveta svojom pričom o, naizgled komplikovanoj životnoj situaciji, nedavno je sa pratiocima podelila novosti oko koje se lome mišljenja.

Naime, ona se trenutno razvodi od svog bivšeg supruga sa kojim ima dvogodišnju devojčicu. Ipak, iako se nisu zvanično razveli, odlučili su da svakako nastave da žive zajedno. Kako otkriva, zbog devojčice, ali i zbog lakšeg finansijskog statusa.

Iako je nekima to dovoljno "čudno", predomislili su se kada je ova mama odlučila da svog novog dečka uvede u njihov dom. Sada svi zajedno žive, a čak na mrežama deli i snimke kako zajedno doručkuju i provode vreme zajedno sa ćerkom. Ovo je u njihovim životima preraslo u pojam srećne porodice.

Ipak, kako navodi, "Bog joj je dao novi zadatak" kada je imala osećaj da se nešto sa njom dešava. Pred kamerom je uradila test za trudnoću i kada ga je okrenula ka sebi, brisnula je u plač. Nije se nadala da će ispasti pozitivan i otkriti joj da sa dečkom očekuje novog člana njihove porodice.

Prolazilo je vreme, a ona je kroz isti snimak pokazala kako u sreći provodi trudnoću sa njenim najbližima. Njen bivši suprug napravio je nekoliko snimaka nje i njenog dečka kako dele srećne trenutke, ali i kako svi zajedno skaču od sreće kada su saznali da se njihovom domu priključuje dečak.

Mnogi su u komentarima pisali reči podrške za njih, govoreći da je to "zdrav odnos i oličenje odraslih ljudi", sa čime se ona isto složila. No, ostali komentari ne posustaju, već ističu kako je možda "malo previše".

Ne pominje iseljenje i pronalazak sopstvenog doma, ali se trenutno bavi čekanju novog člana porodice.

(Ona.rs)