Roditelji Bjanke Censori osećaju se "prevarenim": Ponadali su se da se konačno razvodi od Kanjea Vesta

M. M.
Vreme čitanja: oko 5 min.

Bjankina porodica je zabrinuta zbog nivoa kontrole koji Kanje ima nad njom, indasjder misli da je par sam osmislio "vest" kao PR za njegov novi album

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Roditelji Bjanke Censori osećaju se "prevareno" od strane svoje ćerke jer su zaista poverovali da njihova ćerka konačno napušta Kanjea Vesta - pre nego što je ona, naizgled, odbacila svoju odluku.

Činilo se da je Bjankin brak sa kontroverznim reperom (47) u ponedeljak bio na udaru kada se više strana pojavila vest da se par razdvojio, dok je insajder za "Daily Mail" otkrio da je Bjanka (29) rekla svojoj porodici da su završili.

Međutim, nekoliko sati kasnije, par je potvrdio da su još zajedno, dok su se pakovali za put u Tokio, što je, prema navodima stranih medija, ostavlilo Bjankinu porodicu "veoma zbunjenom".

- Njeni roditelji su šokirani onim što vide; osećaju se prevarenim jer im je Bjanka rekla da se sprema da ode - rekao je izvor ekskluzivno za Daily i dodao: - Oni ne mogu da razumeju šta se dešava i osećaju da je neko kontrolišu.

Insajder blizak mladoj arhitektinji preneo je da je ona svojim voljenima ispričala da se "sprema da ode" tokom nedavne posete u porodičnoj kući u Australiji, iako je insajder primetio da "postoji šansa da će se ponovo pomiriti". U međuvremenu, mediji su izvestili i da je muzičar pričao prijateljima da je završio sa Bjankom i da želi da bude sam i da se provede u Japanu.

Bjankina porodica je sada, kako se navodi, još više zabrinute zbog nivoa kontrole koji bi Kanje mogao da ima nad njom u njihovoj vezi, što je i ranije bio predmet rasprave u njihovoj kući.

- Bjankina porodica se trenutno oseća veoma zbunjeno. Njena sestra je upravo provela vreme sa njom u LA-u i videla je iz prve ruke koliko je Bjankin brak nefunkcionalan. Kada se vratila kući, rekla je svima da ne može više da izdrži, a onda se odjednom vratila u Japan i voli Kanjea - ispričao je izvor i nastavio: - Njena priča se stalno menja i niko ne zna šta će biti sledeće. Ako Kanje može da ima toliko kontrole nad njom da je neiskrena sa porodicom i prijateljima, to je zastrašujuće.

Foto: GAMR/BIGKHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor je ranije potvrdio da su vesti o razlazu stigle od samih Bjanke i Kanjea.

- Kanje i Bjanka su odgovorni za to što su vesti da se razvode izašle u javnost jer su to oboje rekli ljudima. Ona je rekla svojim prijateljima u Australiji, a on je rekao svima koji su bili voljni da slušaju - ističe insajder i zaključuje da su možda dali takvu izjavu da bi privukli pažnju: - Znali su da će to stvoriti tračeve i učiniti ih relevantnim dok on pokušava da promoviše svoj novi album. Oboje znaju da njena gola odeća nije dovoljna da zainteresuje ljude. Svi su je videli golu sada nema čemu više da se čudimo.

Kanje je u braku sa Bjankom od decembra 2022. Venčali su se samo mesec dana nakon što je okončan njegov razvod od njegove bivše žene Kim Kardašijan.

Otkako je povezana sa reperom, Bjanka je postala poznata po svom izuzetno provokativnom stilu – uprkos tome što je reper prethodno kritikovao Kim da je „preterano seksualizovana“.

- Bjanka je uz njegovu pomoć preterano iskoristila svoju seksualnost i sada nikog nije briga. Tako da stvaraju neke glasine da su gotovi, igraju se tako što brišu društvene mreže i provode vreme odvojeno i bam, ponovo su u žiži javnosti - zaključuje izvor.

"Njeni prijatelji počinju da misle da je ovo samo patetično."

U ponedeljak, TMZ je izvestio da su reper i njegova supruga već neko vreme bili u sukobu i da su "verovatno" planirali da podnesu zahtev za razvod. Kanje je bio u Kini i Japanu dok je Bjanka neko vreme uživala u svojoj rodnoj Australiji. Za to vreme, ona je tvrdila prijateljima da više ne može da "ignoriše" pitanja svoje porodice o pitanjima vezanim za njenu vezu.

- Raskinuli su pre nekog vremena“, rekao je izvor ekskluzivno za DailiMail.com. „Bjanka je počela da vidi vezu u novom svetlu kada su njeni prijatelji i porodica izrazili zabrinutost zbog načina na koji se ona oblači u javnosti, a Kanje je osetio da joj se ne sviđa kao na početku.

Bjankini voljeni često su izražavali svoje strahove o tome koliko se ona navodno promenila otkako se udala za muzičara - a neki su čak pokušali i da intervenišu. Ranije je pisano da je njen otac Leo želeo da se suoči sa svojim zetom, a roditelji su rekli da se plaše da se njihova ćerka nikada neće oporaviti od ovoga.

Iako mnogi veruju da je modna zvezda u usponu jednostavno postala reperova "trofejna žena", Bjanka već dugo sa Kanjeom radi na izgradnji svoje imperije. Pored toga što je na čelu arhitekture svog brenda "Ieezi", od novembra 2020. godine, ona je navedena kao zajednički menadžer kompanije "Okpaha LLC", koju je njem muž osnovao u oktobru 2023. Komercijalna zgrada od 7.416 kvadratnih metara na Melrouz aveniji u Zapadnom Holivudu, za koju se veruje da će je koristiti kao višenamensku jedinica za svoje modne i muzičke poslove, takođe je kupljena prošle godine, a Bjanka ima specijalno punomoćje za imovinsko poslovanje.

No, uprkos svojim poslovnim poduhvatima, ona je ipak najpoznatija po svojoj "odeći". Kim Kardašijan je još u februaru zamolila bivšeg supruga da se njegova nova žena "pokriva" kada je u blizini njihove dece.

- Kim je naložila Kanjeu da nikada ne dozvoli Bjanki da se tako oblači oko njihove dece. Ona je zaista iznenađena što je Kanje pustio svoju ženu da tako izlazi iz kuće. Kanje je Kim radio isto što i sa Bjankom tokom njihovog braka. Razlika je u tome što je Kanje kada je obukao Kim bio poštovan kao ličnost – kao umetnik - ispričao je njihov zajednički prijatelj svojevremeno.

(Ona.rs / Daily Mail)