Bekamovi saznali za preljube sina: Devojke sve objavile javno, Viktorija se priseća kad je prolazila kroz isto

M. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako navodi insajder, Viktorija ih je uvek vaspitala da "poštuju žene"

Foto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako smo pratili Viktoriju i Dejvida Bekama, tako sada polako fokus kreće na njihove sinove, a ponajviše na Romea i Kruza, koji na ljubavnom polju imaju raznorazna dešavanja.

Međutim, kao i svaki roditelji sa decom u njihovim godinama, Bekamovi se trude da momke usmere na jedan mirniji tempo. I, dok Romeo ljubav traži na aplikacijama za upoznavanje nakon raskida sa Mion Regan, Kruz je privukao pažnju javnosti kada su ga već dve devojke razotkrile za neverstvo.

I Bibi Ajvi (21), ali i njegova druga devojka Isaj Molonej (19) su podelile svoja iskustva sa najmlađim od tri sina Dejvida i Viktorije.

Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada su u javnost pustile snimke u kojima razotkrivaju da su prevarene, nije moglo a da ne pogodi i ženu uz koju je odrastao, mamu Viktoriju.

U razgovoru za "Heat Magazine", insajder je otkrio:

- Vik je bila skrhana kada je čula tvrdnje o prevari. I dok se ona moli da je sve to laž, razumljivo je da se deo nje pita da li ima istine u njima. Pomisao da je bilo koji od njenih sinova neveran svojim devojkama, stvara joj mučninu u stomaku. Posebno zbog činjenice da je odgajala svoje sinove "da poštuje žene". Viktorija je baš razočarana, naročito jer tako kvare svoj imidž.  Toliko se trudila da vaspitava svoje sinove da poštuju žene, tako da je to što ih prikazuje kao neverne preljubnike zaista uznemiruje. 

Da stvar bude još gora, optužbe za prevaru usmerene na njene sinove bile su poput premotavanja filmske trake za nju, jer je kroz takve glasine, pa i veće, prošla i sama sa Dejvidom. Ove priče isplivale su nakon što je Kruz nedavno bio povezan sa nemačko-brazilskom pevačicom i tekstopiscem Džeki Apostel, a njihova romansa zbog razlike u godinama privukla je pažnju na Nedelji mode u Parizu, gde su primećeni zajedno, kao par.

(Ona.rs/Mirror)