ZABORAVITE NA URNEBES PRELIV: Australijanac je osmislio novi fazon da služi pljeskavice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj australijski ugostitelj napravio je bum među tamošnjom roštiljskom konkurencijom

Gotovo da nema toga što ne možete staviti u zemičku sa pljeskavicom ili burgerom.

Evo šta će da vam se desi ako BRZU HRANU jedete 5 dana zaredom!

Zaista, štagod da vam padne na pamet, ako se vama sviđa, to je to.

Od soseva, krompirića, jaja, salata...

Sada sve to zaboravite jer jedan Australijanac je napravio gužvu među tamošnjim roštiljdžijama.

Njegov mušterije kažu da u pljeskavice dodaje malo magije.

Ali, o čemu je reč..?

Burger koji se dimi! Ali ne dok je na roštilju već vam konobar donosi jelo ispod staklenog cilindra koji je ispunjen dimom.

Ovo bizarno zadovoljstvo tamo košta 15 australijskih dolara u Boom Boom Burger restoranu.

Naravno, esnaf ga nije dočekao milo.

Inventivni kuvar služi ovaj burger od goveđeg mesa sa pečurkama, krastavcima, spanaćem, čedrom i tajnim majonez sosom i napravio je dar-mar.

- Australijanci nemaju pojma šta je burger - kazao je vlasnik jednog restorana brze hrane.

Ipak, Boom Boom Burgerov specijalitet nije ni izbliza najblesavija stvar na "meniju" u svetu.

ŠTA MI SE TO MIGOLJI U HAMBURGERU? Pogledajte šta je dobio u "pljeski" i zbog čega mu je pozlilo (VIDEO)

U Japanu je čuveni burger od žaba, kao i ramen i suši burgeri.

Bankoški Kasper Burger boji svoje burgere lignjinim mastilom.

Da li biste probali specijalitet "začinjen" živim mravima?

First kitchen služi Kit Ket sendvič sa kiselom pavlakom i korom od narandže.

Glavni kuvar Bondi restorana, Tom Volton kazao je australijskom Dejli Mejlu da se tokom potonjih nekoliko godina gotovo odvija takmičenje - ko će napraviti najčudini burger.

Ovaj neobičan specijalitet može da se proba sa aromom javorovog sirupa, kestena i ružinog drveta.

(Telegraf.rs/Izvor: dailymail.co.uk)