DUKAT SPORT NAPITAK: Ukusan i lagan izvor prirodnih mlečnih proteina!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hranljive materije Dukat Sport asortimana blagotvorno će delovati na celo telo, pospešiće regeneraciju mišića nakon bilo kog većeg fizičkog napora, osvežavajuće jesenje šetnje ili svakodnevnih kućnih aktivnosti

Stara izreka kaže da smo ono što jedemo, a i sami svakodnevno možemo da vidimo koliko (ne)pravilna ishrana utiče na naše zdravlje, izgled i raspoloženje. Među hranljivim materijama čiji je redovan unos neophodan za pravilno funkcionisanje organizma izdvajaju se proteini. O njihovom značaju za brojne procese u našem telu dovoljno govori samo poreklo reči, jer "protos" na grčkom znači "prvi element".

Dukatos jogurti za gastronomski užitak bez premca!

Proteini su naročito važni za sve koji žele da u potpunosti iskoriste benefite redovne rekreacije, zbog čega imaju i potrebu za povećanim unosom proteina čija priprema često zahteva vreme ili posebne uslove. Kao praktično i jednostavno rešenje, sada na policama supermarketa možete pronaći Dukat Sport funkcionalne mlečne proizvode bogate prirodnim mlečnim proteinima.

Hranljive materije Dukat Sport asortimana blagotvorno će delovati na celo telo, pospešiće regeneraciju mišića nakon bilo kog većeg fizičkog napora, osvežavajuće jesenje šetnje ili svakodnevnih kućnih aktivnosti.

U ponudi su Dukat Sport jogurt, kao i Dukat Sport mlečni napici sa ukusima čokolade i vanile, koji zahvaljujući optimalnom sadržaju proteina i mlečne masti, predstavljaju idealan međuobrok u kome će uživati i vaša nepca i vaš organizam.

(Telegraf.rs/ PR)