Domaće mini-pice koje će oduševiti vaše ukućane, a pripremaju se očas posla

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bakina kuhinja uvek najbolje zna

foto: printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

Deca će se oduševiti ovim doručkom, a i odrasli jer - ko ne voli mini pice?

Sastojci:

  • kriške hleba
  • 200 g šunke ili parizera
  • malo kačkavalja
  • kečap
  • 1 jaje
  • 100 ml mleka
  • maslinovo ulje
  • 100 g sira
  • malo maslinki
  • origano

Priprema:

Sir izdrobite, pa dodajte jaje, mleko, malo maslinovog ulja i izmutite žicom. Šunku i masline isecite na kockice. Svaku krišku hleba umočite u sir i mleko i ređajte u podmazan pleh. Odozgo stavite malo kečapa, seckane šunke, masline i po list kačkavalja. Pospite origanom i opet sipajte malo kečapa. Pecite na 200°C oko 15-20 min, savetuje Jelena Petrović, autorka vloga "Bakina kuhinja".

(Telegraf.rs)