Domaće mini-pice koje će oduševiti vaše ukućane, a pripremaju se očas posla
4
Vreme čitanja: oko 1 min.
Bakina kuhinja uvek najbolje zna
foto: printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic
Deca će se oduševiti ovim doručkom, a i odrasli jer - ko ne voli mini pice?
Sastojci:
- kriške hleba
- 200 g šunke ili parizera
- malo kačkavalja
- kečap
- 1 jaje
- 100 ml mleka
- maslinovo ulje
- 100 g sira
- malo maslinki
- origano
Priprema:
Sir izdrobite, pa dodajte jaje, mleko, malo maslinovog ulja i izmutite žicom. Šunku i masline isecite na kockice. Svaku krišku hleba umočite u sir i mleko i ređajte u podmazan pleh. Odozgo stavite malo kečapa, seckane šunke, masline i po list kačkavalja. Pospite origanom i opet sipajte malo kečapa. Pecite na 200°C oko 15-20 min, savetuje Jelena Petrović, autorka vloga "Bakina kuhinja".
(Telegraf.rs)