Ceo svet je "poludeo" za ovim jednostavnim receptom: Običan hleb nikada nije bio ukusniji!
Detaljno uputstvo za najukusniji hleb sa ukusom belog luka
Australijski kuvar podelio je svoj recept za hleb sa belim lukom i, blago rečeno, oduševio internet!
Tajna najboljeg hleba od belog luka je da, prema njegovim rečima, preteramo sa maslacem i pojednostavimo.
Prvi korak je da kupite baget hleb, nekoliko glavica belog luka, parmezan, so, maslac i peršun.
Iseckajte peršun i luk najsigrnije moguće. Potom isecite hleb poput harmonike, izrendajte sir.
Spojite nekoliko komada belog luka, isecite glavice, namažite uljem samo vrhove i njih propržite. Kada ih propržite, doslovno iscedite glavice.
Beli luk u tečnom obliku pomešajte sa sirom, solju, parmezanom, peršunom i maslacem.
Potom dobro namažite svako parče ovom smesom, vodeći računa da unutrašnjost hleba bude pokrivena.
Ako više volite da hleb bude mekan, pecite ga u foliji.
Čim dobije zlatnu i hrskavu boju, izvadite ga iz rerne.
Prijatno!
(Telegraf.rs)