Ideje za ručak: Zapečena pasta sa fetom i čeri paradajzom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brzo i ukusno jelo koje ćete obožavati

Foto:Shutterstock

Brzi i ukusni recepti su u poslednje vreme veoma popularni jer novopečene domaćice nemaju toliko vremena za spremanje ručka. Međutim, i starijim domaćicama uvek dobro dođe jedan ovakav recept koji će zasititi celu porodicu.

Kada spojite testeninu, čeri paradajz i feta sir, dobićete rapsodiju ukusa koja će oduševiti vaša nepca.

Sastojci:

  • 400 g testenine
  • 300 g čeri paradajza
  • 300 g feta sira
  • 3 kašike ulja
  • 3 čena belog luka
  • so
  • parzmezan za posipanje
  • sveži peršun za dekoraciju

Priprema:

Paradajz i sir stavite u pleh i prelijte uljem. Dodajte so i sitno seckan beli luk.

Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30 minuta.

Testeninu skuvajte po upustvu sa pakovanja, pa kada se sir i paradajz ispeku, u pleh stavite i testeninu.

Sve zajedno dobro promešajte.

Testeninu pospite sveže iseckanim peršunom i pospite parzmezanom.

Prijatno!

(Telegraf.rs)