Ideje za ručak: Zapečena pasta sa fetom i čeri paradajzom
0
Vreme čitanja: oko 1 min.
Brzo i ukusno jelo koje ćete obožavati
Foto:Shutterstock
Brzi i ukusni recepti su u poslednje vreme veoma popularni jer novopečene domaćice nemaju toliko vremena za spremanje ručka. Međutim, i starijim domaćicama uvek dobro dođe jedan ovakav recept koji će zasititi celu porodicu.
Kada spojite testeninu, čeri paradajz i feta sir, dobićete rapsodiju ukusa koja će oduševiti vaša nepca.
Sastojci:
- 400 g testenine
- 300 g čeri paradajza
- 300 g feta sira
- 3 kašike ulja
- 3 čena belog luka
- so
- parzmezan za posipanje
- sveži peršun za dekoraciju
Priprema:
Paradajz i sir stavite u pleh i prelijte uljem. Dodajte so i sitno seckan beli luk.
Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30 minuta.
Testeninu skuvajte po upustvu sa pakovanja, pa kada se sir i paradajz ispeku, u pleh stavite i testeninu.
Sve zajedno dobro promešajte.
Testeninu pospite sveže iseckanim peršunom i pospite parzmezanom.
Prijatno!
(Telegraf.rs)