Kako napraviti kikiriki puter: Gastro influenserka Milica Đorđević ima proveren recept
0
Vreme čitanja: oko 1 min.
Mnogima omiljeni namaz u domaćoj radinosti
Foto: Pexels / Karolina Kaboompics
Kikiriki puter je ona kašičica zadovoljstva koja mnogima može da ulepša dan. Neko bez njega ne može zamisliti užinu ili doručak, a mnogima je i prateći deo pri glavnom jelu. Recept za njega možete probati i u kućnoj radinosti, a mi vam prenosimo predlog gastro influenserke Milice Đorđević.
Posebno je važno što puter nema dodatog ulja.
Sastojci:
- minimalno 200-300 g kikirkija (pečeni neslani ili blanširani)
- prstohvat soli
Priprema:
Stavite kikiriki u multipraktik i sitinite ga dodajući malo soli dok ne dobijete puter-smesu.
Sipajte u tegle i živajte u ukusu.
Prijatno!
(Ona.rs)