Porađa se i šminka u isto vreme: Na porođajnom stolu se napinje sa četkicom u ruci, kažu da je to nemoguće

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak je na "TikTok"-u postao viralan

Sama pomisao na porođaj kod žena izaziva odmah neki vid straha. Tu su znojenje, vrištanje, plakanje, a ponekad i povraćanje. Međutim, u ovom svetu gde se sve rapidno menja i novine nisu neke iznenađujuće stvari, a ovaj snimak na "TikTok"-u zaista jeste za čuđenje.

Naime, influenserka i savetnica za roditeljstvo Kajlin Satner, bez problema je objavila snimak na kom se vidi da se porađa i uporedo - šminka!

Kako je izjavila u snimku, ona je bila otvorena oko 10 centimetara i spremala se za guranje i napinjanje, kada je odjednom uzela četkicu i počela da se "doteruje" lice. Snimak je postao viralan pošto ga je u kratkom roku pogledalo sedam miliona pratilaca. Interesantno da je ovaj snimak nazvala "Ima li još neko mučninu tik pre početka guranja?".

"Poslednje na umu što sam imala je šminkanje", "Nisam mogla zamisliti ništa gore od šminke na licu u porođajnoj noćnoj mori", "Konturisanje lica tokom porođaja je nemoguće, ali volela bih da sam to uradila jer sam posle porođaja izgledala očajno", "Apsolutno te podržavam, treba da budeš opuštena i srećna" ... samo su neki od komentara koji su usledili posle obkave ovog snimka.

(Ona.rs)