Olimpijac dobio medalju, a supruga mu pred publikom priredila iznenađenje života: Plivanje pada u drugi plan

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Supruga mu priredila iznenađenje u najemotivnijem trenutku

Foto: David G. McIntyre / Zuma Press / Profimedia

Američkom plivaču Rajanu Marfiju Olimpijske igre su donele dva životna podviga - osvojio je bronzu u trci na 100 metara leđno za muškarce i saznao da će postati otac devojčice.

Baš kao i Nada Hafez i on ima više razloga da se veseli u Parizu!

Dok je u ponedeljak išao do podijuma, Marfijeva supruga, Bridžit, podigla je natpis na kome je pisalo: "Rajane, devojčica je!".

U ponedeljak, nakon što je osvojio bronzu iza Italijana Tomasa Čekona, koji je uzeo zlato, i Kineza Ksu Jiaiua u srebru, poruka njegove supruge je zaokružila nezaboravno veče, rekao je Marfi.

- To je sjajan način da saznate pol bebe. To me je zaista ozarilo i podiglo ovu noć na sasvim drugi nivo. Zaista je uzbudljivo saznati da ću biti tata devojčice.

Marfi i njegova supruga venčali su se u septembru, a ćerku očekuju u januaru.

- Moj život će se promeniti, i zaista sam uzbuđen zbog toga. To definitivno stavlja stvari u drugačiju perspektivu. Mislim da je do ovog trenutka plivanje bila najvažnija stvar u mom životu. Svaka veća odluka koju donesem zavisi od plivanja, ali to će se promeniti u budućnosti. Stvarno se radujem onome što dolazi - devojčici - rekao je ponosni budući tata, kako prenosi "NBC".

Marfi (29) je već uzeo šest olimpijskih medalja - četiri pojedinačne titule i uzastopne pobede u disciplini 4x100 metara mešovito, prvo zajedno sa Majklom Felpsom u Riju 2016, a zatim u timu koji je uključivao Kejleba Dresela u Tokiju 2021.

(Ona.rs)

Teme