• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Blejk Lajvli oduševila žene širom sveta slikom iz Diznilenda na kojoj se izmlazava: Zahvalne i osnažene

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lajvli, koja je ranije ove godine dočekala svoje četvrto dete sa suprugom Rajanom Rejnoldsom, oduševila je fanove koji su hvalili da je "normalizovala" izmlazavanje u javnosti

  • 0

Slobodno možemo reći da je dojenje na neki način obeležilo 2023. godinu, s obzirom na sve načine dizanja svesti o važnosti majčinog mleka i svega onoga što dojenje dodatno predstavlja u odnosu mama-beba. I mnoge poznate ličnosti javno su govorile na ovu temu, a često i iznosile svoja naijitimnija iskustva.

Kroz tekstove na Ona.rs imali ste priliku da naučite mnogo toga, kao na primer u kojim to situacijama je poželjno izmlazavanje i šta sve ono prevenira.

Možda vaša beba trenutno ne može da sisa, možda morate da se vratite poslu, želite da povećate dotok mleka, da prevenirate laktostazu i mastitis kod začepljenja mlečnih kanala ili jednostavno želite da se odmorite i uživate u danu. Sve to znaju i razumeju žene koje je oduševila fotografija Blejk Lajvli, koja je sa pumpom za izmlazavanje boravila slikala se i u Diznilendu.

Glumica je tik pred kraj godine na "Instagramu" objavila set fotografija sa svog putovanja u carstvo bajki, a između fotografija ispred Zamka Uspavane lepotice i snimka napravljenog tokom vožnje u zabavnom parku, Blejk je podelila fotografiju sa kojom bi se svaka nova mama mogla povezati.

Na fotografiji Lajvli je pozirala sa miševima iz filma "Ratatuj" uz neočekivan aksesoar: prenosivu pumpu za grudi koja je bila pričvršćena na džep njenih farmerki.

- Najvažnije iz 2023: izmlazavanje u @disneilandparis. Živeli Remi - napisala je ona uz svoju objavu.

Lajvli, koja je ranije ove godine dočekala svoje četvrto dete sa suprugom Rajanom Rejnoldsom, oduševila je fanove koji su hvalili da je "normalizovala" izmlazavanje u javnosti. Komentari žena uglavnom su sugerisali koliko je ovako nešto osnažujuće i kako je inspirišuće kada dolazi od osobe kao što je Blejk.

- Hvala Vam što se javno izmlazavate i pomažete da se napravi pozitivna promena za sledeću generaciju mama. Nadam se da će do trenutka kada moje ćerke postanu mame živeti u društvu u kome će se mame osećati ugodno i osnažene da brinu o svojim bebama gde god da su. Što više ljudi vidi žene koje doje u javnosti, to postaje normalnije, pa hvala Vam što ste deo toga - glasio je tek jedan od mnoštva komentara.

Iako Lajvli i Rejnolds nisu otkrili pol ili ime svoje nove bebe. Par već ima tri ćerke, a ništa ne sugeriše da li su dobili još jednu devojčicu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Roditeljstvo u fokusu: Kako dojiti uspavanu bebu?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dojenje